Štefan

Drevený stôl na terasu

PRICE UPON REQUEST

Tento drevený stôl na terasu poskytuje prirodzenú odolnosť voči poveternostným vplyvom, zaručuje dlhú životnosť a stabilitu aj pri častom používaní. Jeho minimalistický dizajn s čistými líniami a prírodným dreveným povrchom dodá vašej záhrade alebo terase elegantný a útulný vzhľad.

Stôl je doplnený o praktické lavice, ktoré sa dokonale hodia k celkovému dizajnu a umožňujú pohodlné sedenie pre väčšiu skupinu ľudí. Každý kúsok je precízne spracovaný a prispôsobený na mieru, čím sa zaisťuje unikátnosť a kvalita výrobku.

Perfektný pre rodinné obedy, grilovačky či posedenia s priateľmi, tento záhradný stôl z masívu prináša spojenie funkčnosti a estetického zážitku.

Are you interested? Contact us!

    We collect your personal data in order to respond to your enquiry. For more information, please see Privacy Policy

    Each table is a unique piece

    Let us know if you feel like beautifying your interior with Reforest. We can bring finished tables from our web gallery to your home at any time, oiled, treated and with a birth certificate.

    If you want a different combination of root and top, we'll be happy to create an unusual custom woodland table for you. There are a number of raw roots resting in our workshop, waiting for their moment.